We beschikken over 2 ruime gîtes, genoemd naar Auvergnekazen nl. Bleu d’Auvergne en St. Nectaire.

Elke gîte is voorzien van airco en bestaat uit een salon met TV (TV-Vlaanderen), compleet ingerichte keuken, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een mezanine met een tweepersoonsbed. Er is 1 badkamer aanwezig, uitgerust met een douche en dubbele lavabo. Elke gîte heeft een ruim terras met tuinmeubelen en een bbq.

Op aanvraag kan er gratis een kinderbedje bijgeplaatst worden. Graag vermelden bij reservatie.

De gîtes worden in de maanden juli en augustus enkel op weekbasis verhuurd. In de andere maanden is verhuur per weekend of midweek ook mogelijk (prijs op aanvraag).

De gîte St Nectaire wordt verhuurd van zaterdag tot zaterdag, Bleu d’Auvergne van zondag tot zondag.  Check-in vanaf 16h00, out-check tot 11h00.

De gasten van de gîtes kunnen ook gebruik maken van de broodservice of aanschuiven voor het ontbijt of avondmaal.

Gîte 1 : SAINT NECTAIRE :

450€/WEEK (max. 6 pers) excl. toeristenbelasting 0.77 Euro/persoon/nacht

Tijdens de maanden juli en augustus: 800€/WEEK (max. 6 pers) excl. toeristenbelasting 0.77 Euro/persoon/nacht

Gîte 2 : BLEU D’AUVERGNE :

450€/WEEK (max. 6 pers) excl. toeristenbelasting 0.77 Euro/persoon/nacht

Tijdens de maanden juli en augustus: 800€/WEEK (max. 6 pers) excl. toeristenbelasting 0.77 Euro/persoon/nacht

In de prijzen zijn bed- en badlinnen inbegrepen (1 badhanddoek en 2 gewone handdoeken per persoon) alsook het verbruik van water en elektriciteit.  De verplichte schoonmaak van 60 Euro en de waarborg van 150 Euro is niet in de prijs inbegrepen.

Prijs ontbijt:  voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is 15 Euro/persoon, kinderen van jonger dan 12 jaar betalen 10 Euro/kind.  Voor kinderen tot 2 jaar is het ontbijt gratis.

Prijs avondmaal: voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is 34 Euro/persoon, kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 15 Euro/kind, voor kinderen tot 6 jaar bedraagt de prijs 10 Euro/kind.